Robert Kiyosaki forventer, at Bitcoin bliver “uvurderlig’, når Fed lancerer Central Banks digitale valuta (CBDC)

Oct 13, 2023

Forfatteren af “Rich Dad Poor Dad”, Robert Kiyosaki, har advaret om risiciene ved at Fed lancerer en centralbanks digital valuta (CBDC). Robert Kiyosaki har forudsagt, at bitcoin vil blive “uvurderlig”, når Federal Reserve lancerer centralbankens digitale valuta (CBDC). Han advarede om at privatlivets fred ville blive ødelagt, og understregede, at “Big Brother holder øje.” Den berømte forfatter opfordrede investorer til at begynde at akkumulere bitcoin nu “før det er for sent.” Robert Kiyosaki´s CBDC-advarsel, opfordrer investorer til at begynde at spare på Bitcoin nu.

“Rich Dad Poor Dad” er en bog fra 1997, medforfattet af Kiyosaki og Sharon Lechter. Den har været på New York Times bestsellerliste i over seks år. Mere end 32 millioner eksemplarer af bogen er solgt på over 51 sprog i mere end 109 lande.

I fredags forklarede Kiyosaki i sit indlæg på den sociale medieplatform X, at Federal Reserves centralbanks digitale valuta kommer, og når det sker, vil privatlivets fred være væk. “Big Brother holder øje,” advarede han og tilføjede, at når den digitale dollar lanceres, vil guld, sølv, bitcoin og kontanter blive “priceless”. Han fortsatte med at opfordre investorer til at begynde at spare guld, sølv, bitcoin og kontanter nu, før det er for sent.

Den berømte forfatter er ikke den eneste, der er bekymret over, at Federal Reserve lancerer en centralbanks digital valuta. I sidste uge vedtog U.S. House Committee on Financial Services CBDC Anti-Surveillance State Act med støtte fra 60 kongresmedlemmer. “Dette lovforslag er enkelt: Det standser denne administrative stats bestræbelser under præsident Biden i at udstede et finansielt overvågningsværktøj, der vil underminere den amerikanske livsstil,” forklarede kongresmedlem Tom Emmer (R-MN), som fremlagde lovforslaget. I marts indførte den amerikanske senator Ted Cruz tilsvarende lovgivning, der forbyder Fed at udvikle en direct-to-costumer CBDC.

Fed er dog langt fra at udstede en CBDC. I september sidste år understregede Federal Reserve-formand Jerome Powell, at centralbanken ikke har nået en beslutning om, hvorvidt den skal udstede en digital dollar. “Vi har ikke besluttet at fortsætte, og vi ser ikke os selv i at tage den beslutning indenfor den nærmeste fremtid,” bemærkede han. “Vi ser dette som en proces på mindst et par år, hvor vi arbejder og opbygger offentlighedens tillid til vores analyse og vores endelige konklusion.”

Kilde: https://news.bitcoin.com/robert-kiyosaki-expects-bitcoin-to-become-priceless-when-the-fed-launches-central-bank-digital-currency/

Oplysningerne og analyserne på Keepsmart.dk er kun af informativ karakter og er på ingen måde investeringsrådgivning eller forretnings anbefalinger. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle økonomiske tab der kan medfølge i forbindelse med investering i kryptovalutaer eller andre aktiver.
Lav dit eget research, før du foretager nogen form for investering.