Hvorfor HW punge er de bedste

Hold dine aktiver sikre, selv når den computer du bruger, ikke er sikker. Hardware wallets giver dig et ekstra lag af beskyttelse mod cyberangreb, phishing-websteder og malware.
Hardware wallets bruger både offentlige og private nøgler til at administrere kryptoaktiver. Kryptoaktiver deponeres på den offentlige adresse, hvis ejer kan bruge dem med den unikke private nøgle.
Hardware-punge er designet til at gøre det umuligt at få adgang til de private nøgler de beskytter, fordi de aldrig forlader enheden. Dette kaldes princippet om isolation, også kendt som cold storage. De private nøgler er aldrig “hot” eller online, hvilket betyder at de aldrig bliver afsløret for internettet eller den computer de er forbundet til.

Kryptovalutaer gemmes aldrig i selve hardwarepungen, de lever altid på blockchainen. Hardwarepungen gemmer blot din private nøgle. Den private nøgle åbner låsen til din adresse på blockchainen, hvor dine aktiver rent faktisk er. Da blockchain er overalt, er din hardwarepung alt hvad du behøver for at interagere med dine tokens.

De beskytter dine private nøgler
Hardware wallets betragtes ofte som cold storage, da de isolerer dine private nøgler fra internettet, hvilket mindsker risikoen for at dine aktiver kompromitteres i et onlineangreb.
De lader dig underskrive og bekræfte transaktioner på blockchainen.
Når du opretter en blockchain-transaktion, “underskriver” du en speciel besked. Din “signatur” beviser ejerskab af din private nøgle. Det er umuligt at forfalske denne signatur uden nøglen, så uden der kan ingen andre foretage en transaktion på dine vegne.