Arthur Hayes: Bitcoin vil stige til $750.000 (5.300.000 Kr) i 2026

okt 8, 2023

Arthur Hayes: Bitcoin vil stige til $750.000 (5.300.000 Kr) i 2026Arthur Hayes – medstifter af BitMEX og makroanalytiker, offentliggjorde for nylig sin forudsigelse om, at værdien af Bitcoin kunne nå op på mellem 750.000 og 1.000.000 amerikanske dollars (5.300.000 – 7.000.000 Kr)  i løbet af de næste tre år.

Medstifteren af cryptocurrency-børsen BitMex sagde i et interview med Impact Theory, at selvom han forventer at Bitcoin vil nå op på mellem $25.000 og $30.000 i år, mener han, at det kan overgå rekorden på $69.000 i 2024. Han mener, at hovedårsagen for denne vækst kunne være det økonomiske opsving. Ifølge ham kan denne stigning føre til negative realrenter. Disse kunne motivere investorer til at søge højere afkast i kryptovalutaer.

Arthur Hayes nævnte også, at en anden faktor der understøtter Bitcoins vækst, kunne være dens kommende halvering i april og den mulige introduktion af nye Bitcoin ETF’er fra store aktivforvaltningsaktører, herunder giganter som BlackRock. I et interview udtalte Hayes:

Jeg tror, at dette vil være det største bull-marked for finansielle aktiver, vi nogensinde har set i historien.

I forhold til den globale økonomi mener Hayes, at regeringerne vil trykke rekordstore mængder penge i den nærmeste fremtid for at holde det finansielle system stabilt og forhindre, at det globale obligationsmarked går i stykker. Sammen med den vilde udvikling inden for kunstig intelligens mener han, at vi står på tærsklen til den største teknologiske revolution, vi endnu har oplevet.

Hayes, som også er stor fan af både kunstig intelligens og kryptovalutaer mener, at AI kunne foretrække Bitcoin som sin hovedvaluta på grund af dens decentralisering.

Kilder:

Bilyeu, T.. (2023, 3. Okt). A Great Depression Worse Than 2008 – Survive & Thrive During The New Economic Reset | Arthur Hayes [YouTube Video]. YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=-de-ZIA5ouo

Oplysningerne og analyserne på Keepsmart.dk er kun af informativ karakter og er på ingen måde investeringsrådgivning eller forretnings anbefalinger. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle økonomiske tab der kan medfølge i forbindelse med investering i kryptovalutaer eller andre aktiver.
Lav dit eget research, før du foretager nogen form for investering.